Plată

Plata produselor comandate de pe acest site se poate realiza in urmatoarele moduri:
 

1. Plata la livrare: In momentul in care curierul ajunge la adresa de livrare se efectueaza plata comenzii de catre client. In situatia in care clientul nu se afla la adresa de livrare curierul se poate deplasa si la adresa unde se poate face plata, acest lucru fiind stabilit telefonic in prealabil.
 

2. Plata prin transfer bancar: cere detalii telefonic.

Plata prin transfer bancar se poate face atat la ghiseul bancii cat si online prin Home Banking.
Comanda ta nu va fi livrată până ce nu vei face dovada platii.

3. Plata online cu cardul: poti opta si pentru plata online cu cardul. Pentru acest tip de tranzactie avem un parteneriat cu MobilPay (NETOPIA SRL). Pentru a utiliza acesta metoda de plata trebuei sa apesi butonul "plateste" de mai jos care te va timite catre o alta fereastra unde va trebui sa introduci valoarea totala a comenzii pe care o ai de plata si apoi datele contului tau. Imediat ce plata este efectuata atat clientul cat si vanzatorul vor primi un mail de confirmare a platii, in urma caruia vom putea efectua livrarea.
Atentie! Se accepta plata cu cardul doar pentru comenzi mai mari de 250 de Lei.

 Cere link de plata online


4. Plata prin PayPal: pentru a efectua acest tip de plata apasa butonul de mai jos care te va duca catre pagina de plata prin PayPal. Pentru a face plata te rugam sa introduci valoarea totala a comenzii pe care o ai de platit, iar dupa ce plata va fi efectuata atat clientul cat si vanzatorul vor primi un mail de confirmare a platii dupa care se va efectua livrarea produsului.